joi, 18 decembrie 2008

Deprimant

Of...am tot zis ca scriu, ca am multe de povestit, de cand au venit mami si tati, am fost in Lisabona, Cabo da Roca, Sintra, Coimbra, dupa care a fost ziua mea (the mighty 20), apoi vacanta mea prelungita la Londra, la intoarcere proiecte si teste, iar azi in sfarsit am terminat. Bine, mai am 2 proiecte, dar nu pot sa spun ca reprezinta un stres, atata timp cat nu trebuie sa le prezint, ca sunt antitalent la asa ceva.

A trecut atata timp de atunci, incat parca nu imi mai vine sa povestesc. Nici poze nu am chef sa pun, ca din cele 2000 care s'au strans nu am avut timp sa selectez. Poate dupa Craciun. A, da, legat de asta, am nevoie de sugestii de filme, ca d'alea cu oameni care urasc Craciunul si il sarbatoresc mancand pizza nu am gasit, si chiar eram pregatita pentru ele, mi'am cumparat blaturi de pizza si tot ce imi trebuie. Oare cine mi'a dat ideea asta in the first place?

Toata lumea pleaca acasa, caminul se goleste, nu mai e nimeni care sa faca galagie, decat vecinii mei de deasupra, pe care, ca de obicei, ii cert cu pixul in teava de calorifer. Aveam si noi doua cuptoare cu microunde in camera comuna si acum a ramas doar unul, s'au gandit poate sa faca economie, ca tot am ramas atat de putini in camin. Si mai nou, colega mea de camera vrea sa plece pentru 2 saptamani intr'un tur prin Europa. Super. As if I wasn't lonely, now I'll also be alone.

Si, cireasa de pe tort, toate serialele mele preferate au intrat in vacanta. Grey's, One Tree Hill, Brothers and Sisters, House MD, toaaate! Asa ca probabil o sa incep iar sa ma uit la Grey's, cum fac eu cand sunt deprimata si nu imi gasesc alta ocupatie.

Pana una alta, here's a song that I can't stop listening to.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ete, domnisoara arunca cu cartofi :D! E vina mea ca nu exista un asa film??? Eu credeam ca exista :D

Ia vezi filmul asta, poate, poate. Daca totusi se dovedeste a fi really lame, prin aceasta ma exonerez de orice obligatie, pentru ca nu l-am vazut inca:D

http://www.hmultiplex.ro/index.php?id=36&mov=612&view=trailer&cHash=ac501cedff#show